Offerte aanvragen voor:
Motorboot Zeilboot

Vraag een offerte aan
*
*
*
*
*

Wintertent motorboot

Een wintertent beschermt uw boot tegen de weersinvloeden van het najaar en de winter. Ook zorgt een wintertent dat vuil geen kans krijgt. Een wintertent houdt uw schip droog en voorkomt zo schade door vorst.

De wintertent wordt aan boord opgemeten waardoor de pasvorm optimaal is en schade door schavielen van de wintertent uitgesloten is. Ook kunnen wij eventueel een (houten) frame maken waardoor de afwatering van de wintertent optimaal is.

Onze wintertenten kenmerken zich door de zware afwerking en het gebruik van duurzame materialen. Door het naaien van een lijn in de zoom vormt de wintertent zich naadloos om de romp. Door gebruik te maken van lijnen onder het schip door, kunt u het kleed eenvoudig strak trekken.

Op de kritieke punten wordt de wintertent extra verstevigd waardoor het kleed vele winters uw boot beschermd. Een wintertent voorkomt dure stallingskosten in een loods en verdient zich binnen een paar jaar terug! Laat uw wintertent bijtijds opmeten zodat uw schip nog deze winter is beschermd.

Uitvoering:

  • PVC of Polyester/Katoen
  • Lijnen onder schip door
  • Lijn rondom in zoom
  • Extra verstevigingen waar nodig

Stel een vraag

*
*