Offerte aanvragen voor:
Motorboot Zeilboot

Over Miedema Sails

Waar doen we het allemaal voor?

Waarom Miedema Sails?

Veel zeilmakers kiezen er voor om hun productie naar het buitenland te verplaatsen. Hierdoor hebben ze de kwaliteit van hun productie niet meer in eigen hand. Ook zijn veel arbeidsplaatsen uit Nederland naar het buitenland verplaatst. Het gevolg is dat er in de afgelopen jaren veel know how is verdwenen en er producten van een bedenkelijke kwaliteit op de markt zijn gekomen.  

Onze filosofie

Wij geloven dat onze filosofie werkt. Wij willen graag dat onze zeilmakerij over 25 jaar nog steeds zeilen en bootkappen maakt. De enige manier om dit doel te verwezenlijken is tevreden klanten. Tevreden klanten krijg je door goede producten te maken die lang meegaan en waar mensen blij van worden. Klanten die zó tevreden zijn dat ze ons bij hun familie en vrienden aanraden.

Ons bewijs

Wij hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 10.000 zeilen en meer dan 3000 bootkappen geleverd en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgedaan. Grote kans dat wij al eens eerder voor uw type schip een zeil of bootkap gemaakt hebben.

Wilt u zien hoe wij onze zeilen en bootkappen maken? Wij nodigen u uit voor een rondleiding door onze zeilmakerij in Heeg.

Ons Team

Zeilmakerij Miedema Sails stelt niet alleen hoge eisen aan materialen maar ook aan onze medewerkers. Iedere afdeling binnen ons bedrijf wordt aangestuurd door een medewerker met minimaal 10 jaar of meer ervaring binnen haar vakgebied. Hierdoor verzekert u zich bij de aanschaf van onze producten niet alleen dat dit is gemaakt van hoogwaardige materialen, maar minstens zo belangrijk: dat het is gemaakt door vakmensen met een schat aan ervaring. Want het maken van zeilen en bootkappen is en blijft voor een zeer groot deel mensenwerk!


Onze service

Omdat wij zelf ook watersporters in hart en nieren zijn weten we dat u zo veel mogelijk op het water wilt zijn. Hierdoor hebben we in het seizoen een speciale reparatiedienst die binnen een week uw zeil of bootkap repareert zodat u ieder weekend zorgeloos van uw boot kunt genieten.