Offerte aanvragen voor:
Motorboot Zeilboot
Fox 22

Fox 22

Fox zeilen en canvas koopt u bij Miedema Sails.

Sinds 2001 wordt de Fox gebouwd door Ottenhome in Heeg. De Fox is ontworpen door Koos de Ridder en kenmerkt zich door de stabiliteit en zijn uitstekende vaareigenschappen. De Fox is een spartaans schip met weinig toeters en bellen. Vanaf het begin zijn wij dé leverancier voor de zeilen en canvas voor de Fox. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het juiste en originele ontwerp voor uw Fox. Hieronder vindt u onze meest gangbare producten. Wilt u een ander product bestellen dan hieronder genoemd kunt u dit aanvragen via onze contactpagina.

Fox 22 grootzeil

Standaard grootzeil voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Fok + UV

Standaard fok + uv voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Fok

Standaard fok voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Gennaker radial head

Standaard gennaker radial head voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Gennaker triradiaal

Standaard Gennaker triradiaal voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Spinnaker triradiaal

Standaard spinnaker triradiaal voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Spinnaker radial head

Standaard spinnaker radial head voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Maindrop incl. lazyjacks

Standaard maindrop inclusief lazyjacks voor de Fox 22. De maindrop wordt met een pees in de giek bevestigd waardoor het grootzeil met losse broek g...

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Huik acryl

Standaard huik acryl voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Sprayhood excl. frame

Standaard sprayhood exclusief frame voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Frame voor sprayhood

Standaard frame voor sprayhood voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Rolfokhoes

Standaard rolfokhoes voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Dektent swela 37

Standaard dektent swela 37 voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Kuiptent

Standaard kuiptent voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Giekkleed

Standaard giekkleed voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Winterkleed staande mast

Standaard winterkleed staande mast voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW
Fox 22 Winterkleed liggende mast

Standaard winterkleed liggende mast voor de Fox 22. Alleen bij Miedema Sails bent u verzekerd van het originele en officiële ontwerp voor uw Fox 22.

Bekijken
Inclusief BTW