Offerte aanvragen voor:
Motorboot Zeilboot

De diensten van Miedema Sails

Miedema Sails regelt alles voor uw boot. Hierdoor bent u verzekerd van de optimale watersport beleving.

Reinigen zeilen en tenten

Samen met ZONklaar laten wij uw zeilen en tenten voor u reinigen. ZONklaar is de specialist op het gebied van reinigen van zeilen en tenten. Doordat wij een afleverpunt zijn voor ZONklaar houdt u bij ons alles onder 1 dak. U brengt bij ons uw zeilen en/of tent. Wij zorgen er ervoor dat het uw zeil en/of tent helemaal nagekeken wordt en dragen wij de zorgen voor het reinigen van uw zeil en/of tent. Zo kan u er met uw boot weer een aantal jaar vooruit met zeilen en/of tenten die in topconditie zijn.

KNWV Meting

Bent u wedstrijdzeiler? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het maken van vele racezeilen voor de meeste eenheidsklasse zijn wij door de KNWV ook aangewezen als officiële meter van wedstrijd zeilen. Kortom Miedema Sails is uw specialist in wedstrijdzeilen.

Reparatie

Omdat wij zelf ook watersporters in hart en nieren zijn weten we dat u zo veel mogelijk op het water wilt zijn. Hierdoor hebben we in het seizoen een speciale reparatiedienst die binnen een week uw zeil of bootkap repareert zodat u ieder weekend zorgeloos van uw boot kunt genieten.